• Про нас /
  • Новини /

Новий дизайн колекції натуральних приправ «Кулінарний шедевр» і ще більше смаків

Зустрічайте оновлену авторську колекцію натуральних приправ «Кулінарний шедевр», створену всесвітньо відомим шеф-кухарем, володарем титулу World Master Chef і телеведучим популярних шоу на каналі СТБ - Ектором Хіменес-Браво.

ТМ «Приправка» продовжує дивувати споживачів, тому тепер серія «Кулінарний шедевр» наповнена яскравим дизайном, який надає енергії і динамічності всій лінійці. За традицією, автор колекції - пан Ектор Хіменес-Браво прикрасив упаковки приправ яскравими та апетитними стравами. На звороті, як і раніше, рецепт від шеф-кухаря.

Як український виробник ТМ «Приправка» особливу увагу приділила питанню переведення упаковок на рідну мову. «Ми прислухаємося до наших споживачів, тому тепер вся інформація на упаковках колекції натуральних приправ «Кулінарний шедевр» представлена ​​виключно українською мовою. На цьому ми не збираємося зупинятися і вже зараз активно ведемо роботу щодо переведення всіх упаковок, які випускаються під ТМ «Приправка»», - розповідає директор з маркетингу компанії «СПС» Ольга Ромащенко.

Зміни торкнулися не тільки дизайну упаковок - тепер серія натуральних приправ «Кулінарний шедевр» складається з 12 унікальних натуральних приправ, до складу яких входять від 16 до 22 прянощів.

П'ять приправ колекції «Кулінарний шедевр» з пакетом для запікання будуть радувати ваших близьких смачними і неймовірно соковитими стравами. Якщо ви ще не знаєте, то в нижній частині упаковки знаходиться бленд спецій і прянощів, а у верхній частині є пакет з затискачем, який дозволяє готувати страву за технологією «en papillote» - в духовці в пакеті для запікання. Це дозволяє зберегти всі корисні властивості продуктів та розкриває аромат спецій. Переваги «en papillote» - соковитість страви, натуральний ароматний соус і чиста духовка, що особливо оцінять прихильники запікати!


Інші сім натуральних приправ колекції представлені в упаковках із зручною застібкою zip-lock, які дозволять надовго зберегти смак і аромат приправи. Кожна з приправ це особливий мікс прянощів і спецій, в основу рецептур яких увійшли багаті кулінарні традиції Європи та Північної Америки. Відтінки страв цих країн близькі до наших очікувань, але в той же час відрізняються багатством і різноманітністю смакових особливостей. Родзинка серії - використання відомого прийому італійських і французьких гурме - обсмажування спецій. Застосування цієї техніки дозволило ТМ «Приправка» отримати нові аромати прянощів, які тепер стали значно яскравішими.


ТМ «Приправка» не перестає дивувати своїх споживачів, тому тепер в серію приправ в упаковках із застібкою zip-lock включені три абсолютно нові для ринку смаки - натуральна приправа «Суміш перців з сичуанським перцем», натуральна приправа «Каррі з лемонграсом» і натуральна приправа «До спагетті, фетучіні і рису».

Натуральна приправа «Суміш перців з сичуанським перцем» - це яскравий гострий смак з легкою ноткою азіатської кухні. Особливий інгредієнт в складі приправи - сичуанський перець - унікальна і рідкісна для України пряність. Перець має неповторний гостро-фруктовий смак з легким імбирним після смаком.

Вирощування сичуанського перцюСичуанський перець

Кмин, аніс, цедра апельсину і фенхель доповнюють бленд і додають неповторний аромат суміші перців, що зробить ваші страви особливо вишуканими. Ця приправа відмінно підійде до будь-якого виду м'яса - курки, яловичини, свинини та ін.

Натуральна приправа «Каррі з лемонграсом» - традиційна для азіатської кухні, сповнена пікантною гостроти і екзотичних ароматів прянощів.

Лемонграс - пряність, яку особливо цінують в азіатській кухні, має лимонно-імбирний смак.

Гармонійне поєднання лимонно-імбирного смаку з традиційними відтінками перцю чилі, куркуми і листям каррі зроблять страву неперевершеною. Приправа стане відмінним доповненням до м'ясного каррі, овочевого, каррі з рибою або морепродуктами.

Страви приготованим з натуральною приправою «До спагетті, фетучіні і рису» здивують вас нотками середземноморської кухні і ароматами пряних трав. Чудове поєднання, орегано, базиліку, чебрецю та інших пряностей додадуть стравам неперевершеного смаку.

Ця приправа підійде для найпоширеніших гарнірів - для макаронних виробів і рису. Звичайні продукти перестануть бути для вас звичними - тепер гарнір заграє новими смаками і дозволить урізноманітнити і поліпшити смак традиційних продуктів.

«Кожна приправа колекції «Кулінарний шедевр» покликана допомогти українцям урізноманітнити гастрономічні горизонти, спробувати нові смаки і створити нові традиції приготування простих страв. Адже приготування будь-якої страви - це мистецтво, це поєднання безлічі ароматів і смаків в одне ціле. Тільки правильний підбір натуральних інгредієнтів, їх співвідношення, особлива технологія приготування дозволять досягнути гастрономічного задоволення від страви. Кожна приправа колекції «Кулінарний шедевр» вже поєднує в собі всі складові для вашої унікальної страви. Тільки скористайтеся нею», - коментує маркетинг- директор Ольга Ромащенко.

Кожен інгредієнт приправ підбирався з особливою ретельністю і високими вимогами до якості і натуральності. Жодна з приправ колекції «Кулінарний шедевр» не містить підсилювачів смаку, фарбників, ароматизаторів і консервантів, які особливо шкідливі для здоров'я споживачів.

«ТМ «Приправка» була першим в Україні виробником, який став випускати натуральні приправи. За роки стратегія компанії не змінилася, ми впевнені, що випуск високоякісних продуктів з унікальними рецептурами, які не поступаються європейським товарам, здатні не тільки подарувати українцям нові кулінарні відчуття, але й змінити традиції споживання на користь натуральності і корисності продуктів харчування», - маркетинг- директор Ольга Ромащенко.

Велика кількість смакових приправ (до складу яких входять глутамат і інші підсилювачі смаку, а також штучні барвники, консерванти, стабілізатори) на ринку, одноманітність рецептур приправ - примітивні сполучення спецій і прянощів у конкурентів дозволяє ТМ «Приправка» створювати щось особливе - високоякісні натуральні приправи з унікальними блендами, які здатні подарувати абсолютно нові гастрономічні відчуття споживачам.

А для того, щоб Ви змогли відчути особливо унікальні відчуття смаків, пропонуємо скуштувати смачний рецепт каррі з лемонграсом від "ТМ Приправка".

 
Для приготування чотирьох порцій Вам знадобиться:

  • Натуральна приправа Кулінарний шедевр "Каррі з лемонграсом" - 2 столових ложки (30 г)
  • М'ясо курки без шкіри і кісток, подрібнене шматочками – 600г
  • Олія соняшникова або оливкова – 4 столових ложки
  • Молоко коров’яче або рослинне (кокосове чи соєве) – 300г
  • Відварений рис для гарніру – 400г

Спосіб приготування:

М'ясо курки зачистити від шкіри і кісток, ретельно промити, нарізати невеликими шматочками. На сковороді розігріти олію, додати м'ясо курки та обсмажити  до появи рум’яної скоринки. Додати приправу «Каррі з лемонграсом», трохи обсмажити до появи легкого аромату прянощів. Додати молоко або вершки, тушкувати страву при слабому кипінні протягом 15-20 хвилин. Подавати з відвареним рисом.

Для різноманітності рецепту Ви можете м'ясо курки, частково або повністю, замінити на суміш овочів (картоплю, баклажани, капусту брокколі, стручки квасолі). Також, замість м'яса можна використовувати очищену не жирну рибу або креветки. Під час тушкування, для посилення смаку, можна додавати невелику кількість соусу соєвого, рибного та/або устричного.

Смачного!

16 Серпень 2017