Супер чиста гімалайська рожева сіль TM Pripravka

Гімалайська сіль видобувається в Пакистані біля підніжжя Гімалайських гір, тому і називається "Гімалайська". Зародилася рожева сіль більше 300 млн років тому, коли людина ще не встигла забруднити навколишнє середовище, та є екологічно чистою. У березні 2018 року засновник ТМ Pripravka Андрій Зінчук разом із своєю командою відвідав Пакистан, щоб ретельно розібратись в якості рожевої солі та обрати найкращих постачальників для подальшої співпраці. Не дивлячись на складну та небезпечну ситуацію в країні (екстремістські групи, такі як Талібан, влаштовують теракти на території всього Пакистану), Андрій відвідав виробництва п'яти найбільш крупних постачальників рожевої солі, які співпрацюють із США, Японією, Європою, самостійно виготовляють продукти та співпрацюють з міжнародними торгівельними мережами.

Команда ТМ Pripravka відвідала сольові копальні, на власні очі спостерігала за видобутком гімалайської рожевої солі з глибоких шахт та за її сортуванням для подальшої переробки.

Під час аудиту виробництв Андрій Зінчук та його команда ретельно розібрали питання "Яку саме рожеву сіль можна вважати харчовою та вживати в їжу?".

 А ВИ ЗНАЄТЕ, ЯК ВИЗНАЧИТИ ЯКІСТЬ ТА ОБРАТИ САМЕ ХАРЧОВУ РОЖЕВУ СІЛЬ? 

Легше за все розрізнити якість рожевої солі за кольором. На її колір впливає % вмісту нехарчових нерозчинних домішок, що включають гірську породу та пісок. Чим більше таких домішок, тим більш насичений та темний колір рожевої солі:

 ТЕСТ НА ПЕРЕВІРКУ ЯКОСТІ РОЖЕВОЇ ГІМАЛАЙСЬКОЇ СОЛІ: 

Аби перевірити якість рожевої солі на Вашій кухні необхідно:

- 200 мл гарячої води у прозорій склянці
- 10 г гімалайської рожевої солі (чайна ложка з гіркою)
Розчин якісної рожевої солі буде майже безбарвним, трохи каламутним. На дні склянки утвориться незначна кількість осаду. Розчину зовсім без осаду Ви не отримаєте, оскільки навіть найчистіша сіль матиме певний % нерозчинних домішок (навіть супер чиста рожева сіль ТМ Pripravka містить до 0,25% нерозчинних домішок). Якщо розчин пофарбувався в рожевий колір і став зовсім каламутний, то сіль, що Ви оцінюєте, містить надмірну кількість нерозчинних домішок і не може вживатися в їжу.

 

 ЧОМУ ВСЕ Ж ТАКИ ГІМАЛАЙСЬКА, А НЕ ЗВИЧАЙНА КУХОННА? 

Деякі виробники відбілюють кухонну сіль хімічними речовинами, а також до кухонної солі можуть додавати антизлежувачі (наприклад, Е536 фероціанід калію). Аби не вживати разом з сіллю відбілювачі та фероціаніди, необхідно обирати сіль природного походження, наприклад, рожеву гімалайську. ТМ Pripravka випускає якісну рожеву сіль, що видобувається вручну, без хімічної обробки та використовує у своєму виробництві рожеву сіль без антизлежувачів та відбілювачів, дотримуючись міжнародних стандартів якості харчових продуктів.

 ПЕРЕВАГИ: 

Гімалайська рожева сіль ТМ Pripravka - СУПЕР ЧИСТА! Містить в 3 рази менше нерозчинних домішок! Гімалайська сіль ТМ Pripravka має світло-рожевий, майже прозорий колір та містить до 0,25% нерозчинних домішок, а за законодавством гранична норма – 0,85% (ДСТУ 3583:2015).
Гімалайська рожева сіль ТМ Pripravka - 100% натуральний продукт, який видобувається без термічної та хімічної обробки.
Не містить антизлежувачів та відбілювачів, що можуть зашкодити здоров’ю людини, на відміну від кухонної солі.
Гімілайська рожева сіль від ТМ Pripravka є харчовою, що підтверджено висновком від державної Санітарно-Епідеміологічної Служби (висновок № 05.03.02 - 03/112595). Вона містить до 0,5% нерозчинних домішок згідно міжнародних стандартів якості харчової солі (CODEX STAN 150-1985).
Унікальне джерело більш ніж 25 корисних мікроелементів*: залізо (Fe), калій (K), кальцій (Ca),-магній (Mg), йод (I). ТМ Pripravka з власної ініціативи перша в Україні перевірила та підтвердила вміст мікроелементів в Гімалайській рожевій солі в акредитованій лабораторії.
Мінерали і мікроелементи рожевої солі зберігаються в природному стані.
Пакет дой-пак із зручною застібкою zip-lock дозволяє зберегти всі корисні властивості сумішей у процесі використання, захищаючи їх від впливу зовнішнього середовища.
 
  ЗУСТРІЧАЙТЕ НОВИНКУ!  
  ГІМАЛАЙСЬКА РОЖЕВА СІЛЬ ПО-КРЕОЛЬСЬКИ!  
 
Дивіться відеоролик та дізнавайтесь більше про СУПЕР ЧИСТУ Гімалайську рожеву сіль! А також у відео ви знайдете, ну дуууууже простий рецепт смачного сніданку з сіллю TM Pripravka :) 
 

2 Березень 2021