Новинка - Морська «Смачна сіль» Finishing Salt

Серія «Смачна сіль» від ТМ «Приправка» - це морська ФІНІШНА сіль з натуральними прянощами. Фінішна сіль є новим гастрономічним трендом, створеним світовими шеф-кухарями. Сама назва говорить, що фінішну сіль необхідно додавати безпосередньо до готової страви, перед подачею.

Спосіб використання дуже простий: приготуйте страву без використання звичайної солі, зніміть з вогню та посоліть за смаком.

Це допоможе кожному регулювати рівень солоності їжі та дозволить солі не втратити своїх смакових характеристик при термообробці та надати будь-яким стравам фінальний штрих, що неймовірно змінює смак та аромат.

Найпоширенішими видами солі в Україні є кухонна сіль, сіль «екстра» та морська. Зазвичай, кухонна, морська або сіль «екстра» проходять додаткову обробку, аби мати білий колір та не грудкуватися:

  • Відбілення хімічними реагентами – наприклад, міцним розчином перекису водню, що може залишати навіть опіки на тілі, а при вживанні отруює організм, або кислотною промивкою SO2 (діоксидом сірки) – небезпечний хімічний реагент, що викликає порушення функцій дихання, руйнує білки в організмі людини та знижує рівень вітаміну В1.
  • Додавання антизлежувачів, наприклад, Е-536 (фероцианід калію).

 

 





Якщо ви ще не знаете що приготувати із нашою бомбезною "Смачною сіллю" ось вам декілька ідей:

ПЕРЕВАГИ СЕРІЇ «СМАЧНА СІЛЬ»:

УНІКАЛЬНИЙ ПРОДУКТ. Finishing Salt не має аналогів на ринку України з подібним способом застосування та смаком.

100% НАТУРАЛЬНИЙ ПРОДУКТ: без барвників, без підсилювачів смаку, без штучних ароматизаторів. Тільки морська сіль та прянощі, що пройшли 7 ступенів очищення та відповідають стандартам ЄС.

СІЛЬ БЕЗ ХІМІЧНИХ ДОМІШОК: продукт видобувається БЕЗ хімічної обробки та БЕЗ додавання антизлежувачів. Лише природнім шляхом – випарюванням солоної води під дією сонця та вітру.

УНІВЕРСАЛЬНА СУМІШ. Повноцінна заміна звичайної кухонної солі та «екстра» - ідеально підійде до перших страв, м’ясних страв, салатів, запечених або свіжих овочів, гарнірів, яєчні та навіть сніданків.

ДЖЕРЕЛО КОРИСНИХ МІКРОЕЛЕМЕНТІВ. У складі морської солі більше 15-ти вітамінів та мікроелементів, корисних для організму людини.

1 Липень 2020