Happy Baking - спонсор показу "Мастер-Шеф. Професіонали"

Наприкінці 2018 року ТМ «Приправка» почала співробітництво разом із відомим українським шеф-кондитером Єлизаветою Глінською.

 

Єлизавета Глінська –  новий суддя проекту «Мастер-Шеф.Професіонали», переможниця другого сезону Мастер-Шеф, засновниця та викладач Кондитерської школи Єлизавети Глинської «GL», автор книг з кондитерського мистецтва: «Від простого до складного з Єлизаветою Глинською», «Простіше простого з Єлизаветою Глинською», «Корисні десерти з Єлизаветою Глинською» (вийде 2020 року), лауреат Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва в Парижі.

 

Спільний проект ТМ «Приправка» та Лізи Глінської «Школа десертів» – це смачний навчальний проект про апетитні десерти та якісні інгредієнти, без яких не можливо створити справжні смаколики. Під час своїх майстер-класів Ліза Глінська ділиться не тільки рецептами але й професійними знаннями та секретами, щодо того як обрати агар-агар, желатин, розпушувач, пектин, дріжджі та інші інгредієнти.

В рамках «Школи десертів», ми створили колекцію продуктів «HappyBaking» — професійних та якісних інгредієнтів для десертів. Будьте певні, тепер ваш зефір не розпливеться, желе буде пружним, а кекси, панкейки та мафіни без присмаку соди.


На початку 2019 року ТМ «Приправка» стала спонсором проекту «Мастер-Шеф.Профессіонали».

З 4 лютого стартували анонси програми, прем’єра шоу відбулася 2 березня, показ буде тривати до 2 червня.

У рамках спонсорства передачі учасники шоу під час приготування будуть використовувати приправи і прянощі всіх серій ТМ «Приправка», продукт буде постійно з’являтися в кадрі, а також будуть брендовані логотипом аксесуари (стелаж, логотип, як елемент інтер’єру студії), судді будуть говорити рекламні слогани до продукції ТМ «Приправка». В додаток до цього, під час трансляції передачі  будуть з’являтися рекламні плашки та в період анонсування і показу шоу будуть виходити рекламні ролики.

В рекламних роликах будуть демонструватися дві серії: прянощі Professional та інгредієнти для створення десертів серії Happy baking.

Для просування цих серій ТМ «Приправка» залучила професійного шеф-кухаря Алекса Якутова, який неодноразово виступав експертом при визначенні переможців у фіналі «МастерШеф» і шеф-кондитера Лізу Глинську, яка стала новим суддею «МастерШеф. Професіонали»:

 

 

 

 

 

Загалом ТМ «Приправка» буде спонсором "Мастер-Шеф. Професіонали"  протягом 4 місяців

04.02.2019-02.06.2019

Слідкуйте за нами під час перегляду улюбленої передачі;)

 

15 Березень 2019