ТЕРМОСТІЙКИЙ ВАНІЛЬНИЙ ЦУКОР ЗІ СПРАВЖНІМ ВАНІЛІНОМ

Якщо запитати будь-кого, що таке ванільний цукор, то відповідь буде однозначною – це цукор + ванілін. Це класична рецептура. Але зараз більшість виробників з метою здешевлення не використовують в рецептурі справжній кристалічний ванілін, замінюючи його на штучні не термостійкі ароматизатори та додаючи підсилювачі смаку. Такі продукти при відкриванні пачки мають насичений аромат, але при їх використанні аромат ванілі в готовій страві буде дуже слабким або зовсім зникне під час випікання. Ванільній цукор «HAPPY BAKING» єдиний в Україні, в рецептурі якого, лише справжній ванілін та цукор.

   

ПЕРЕВАГИ:

  • У складі тільки ЧИСТИЙ КРИСТАЛІЧНИЙ ванілін + ЦУКОР.
  • Термостійкий − не втрачає аромату при випіканні, навіть при високих температурах t + 220-260°С.
  • БЕЗ СТОРОННІХ ДОМІШОК ТА АРОМАТИЗАТОРІВ.

ПРОФЕСІЙНА ПОРАДА ВІД ЛІЗИ:

Натуральна ваніль виробляється з насіння стручка ванілі, бо саме в насінні знаходиться максимальна кількість ефірних олій, що надають притаманний аромат. Сам стручок майже не містить ефірних олій і коштує «копійки», як відходи виробництва. Виробники навчилися трішечки хитрувати, щоб написати на упаковці «бурбон», «з натуральною ваніллю» та інше: додають у склад подрібнений жмих стручків після екстракції ефірних олій та підсилюють ароматизаторами. Такий продукт в рази дорожчий, ніж традиційний ванільній цукор. Для порівняння: ванільний цукор кристалічний коштує приблизно 2 грн, а ванільний цукор з додаванням оболонки жмиху стручка ванілі коштує 13-15 грн. Якщо не можете придбати цілий та свіжий стручок ванілі з насінням, то простіше та вигідніше використовувати звичайний ванільний цукор, але без ароматизаторів. Ванільний цукор відрізняється від ваніліну простотою використання, ідеальний для тих господинь, які не хочуть розраховувати кількість ваніліну для готового виробу. Тут все простіше простого – 1 пакетик на 1 кг готового виробу.

 

Несумлінні виробники для здешевлення ванільного цукру знижують концентрацію ваніліну та додають більше цукру. Або взагалі без ваніліну, тільки з ароматизаторами. Споживач навіть не здогадається про це, але використовуючи цей продукт, не отримає бажаного результату.

17 Грудень 2018