ПРОЕКТ "ШКОЛА ДЕСЕРТІВ"!

Грандіозна новина! 

Наприкінці 2018 року ТМ «Приправка» почала співробітництво разом із відомим українським шеф-кондитером Єлизаветою Глінською над проектом «Школа десертів».

Єлизавета Глінська – переможниця другого сезону Мастер-Шеф, засновниця та викладач Кондитерської школи Єлизавети Глинської «GL», автор книг з кондитерського мистецтва: «Від простого до складного з Єлизаветою Глинською», «Простіше простого з Єлизаветою Глинською», «Корисні десерти з Єлизаветою Глинською» (вийде 2020 року). Лауреат Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва в Парижі. Кулінарну освіту здобула в школі Le Cordon Bleu (Париж), де пройшла два курси: кулінарний і кондитерський; а також в кондитерській школі Bellouet Conseil (Франція), кондитерській школі Vipmasters (Росія), Академії шоколаду (Бельгія), кондитерській школі Джорді Бордас (Іспанія). Крім того, пройшла навчання та стажування у шеф-кухарів, які мають звання MOF (найкращий кондитер Франції), а також на чемпіонатах світу, у чемпіонів Франції та Іспанії.

Наприкінці 2018 року телеканал СТБ почав зйомки проекту "Мастер Шеф. Професіонали" ,  де Ліза Глінська, разом із Єктором хіменес-Браво та шеф-кухарем Володимиром Ярославським, стала суддею проекту.

Спільний проект ТМ "Приправка" та Лізи Глінської «Школа десертів» – це смачний навчальний проект про апетитні десерти та якісні інгредієнти, без яких не можливо створити справжні смаколики. Під час своїх майстер-класів Ліза Глінська ділиться не тільки рецептами але й професійними знаннями та секретами, щодо того як обрати агар-агар, желатин, розпушувач, пектин, дріжджі та інші інгредієнти. 

  

Будьте певні, тепер ваш зефір не розпливеться, желе буде пружним, а кекси, панкейки та мафіни без присмаку соди.

 

Слідкуйте за новинами на нашому сайті!

Шукайте авторські рецепти від Лізи Глінської на нашому сайті у розділі Кулінарна академія. 

18 Грудень 2018