ЛИМОННА КИСЛОТА ПРИРОДНОГО ПОХОДЖЕННЯ
Як це не дивно, але лимонну кислоту виробляють не з лимонів! :) Сировиною для виробництва лимонної кислоти серії «HAPPY BAKING» є меласа (патока), яку отримують з кукурудзи або буряка. Лимону кислоту отримують шляхом природного процесу ферментації цукру і цвілевих грибів Aspergillus niger.
Процес ферментації (бродіння) застосовується при виготовленні тіста для хліба, у виноробстві і пивоварінні, для виготовлення сирів, в заквасці капусти і помідорів.
100g, 20g
ПЕРЕВАГИ:
- Лимонна кислота «HAPPY BAKING» виготовлена з сировини рослинного походження – кукурудзяної патоки або буряка.
- Чиста, БЕЗ СТОРОННІХ ДОМІШОК.
- Чистота сировини 99,5%.
- Відповідає вимогам міжнародних та українських стандартів якості (ДСТУ ГОСТ 908:2006) – вироблена на заводі сертифікованому за системою BRC (British Retail Consortium) Food Technical Standard – це одна із найжорсткіших світових систем контролю якості харчової продукції.
ПРОФЕСІЙНА ПОРАДА ВІД ЛІЗИ:
Лимонна кислота належить до безпечних для здоров’я харчових добавок. Вона не має запаху, це робить її незамінною при приготуванні тих страв, які необхідно підкислити, не зіпсувавши при цьому аромат продуктів. Лимонна кислота використовується для виробництва желе, мармеладу, мусів, кремів, напоїв. Часто застосовується для консервації, оскільки є консервантом природного походження. При збиванні яєчних білків обов’язково у кінці додайте дрібку лимонної кислоти – це дозволить стабілізувати та закріпить білки, вони «не впадуть» та будуть зберігати форму.
Якість лимонної кислоти залежить від умов виробництва та відсотка вмісту у лимонній кислоті діючої речовини, чистоти сировини та відсутності сторонніх домішок. Згідно ДСТУ ГОСТ 908:2006 вміст діючої речовини повинен бути не менше 99,5%. Дешеві аналоги можуть містити золу і інші домішки.
17 Грудень 2018